insureNet

Dagar

Timmar

Minuter

Sekunder

Vi ses 28 november 2024

Nytt forum för branschen inom finans, försäkring och tech

På initiativ av SFM Svenska försäkringsförmedlares förening presenteras ett nytt forum inom finans, försäkring och tech för att skapa ett bredare utbyte och ett större nätverk inom försäkringsdistribution.

En heldag med inspiration
och kunskapsutbyte

Programmet kommer att innehålla  paneldiskussioner, samtal och föredrag kring trender och uppförande, både ur svenskt och europeiskt perspektiv med bred representation från branschens intressenter.

Vi ses på Citykonferensen
i Stockholm

SFM ser fram emot att samla närmare 300 personer inom branschen för finans, försäkringar och tech. Evenemanget äger rum torsdag 23 nov 2023 och vi ses på Citykonferensen, centralt beläget i Stockholm.

animation

”Ett växande intresse och bransch i en föränderlig miljö skapar förutsättningar för mer kvalitet för fler som vill vara med”

Per Johan Gidlund, vd SFM

På initiativ av SFM Svenska försäkringsförmedlares förening presenteras ett nytt forum för branschens aktörer inom finans, försäkring och tech för att skapa ett bredare utbyte och ett större nätverk inom försäkringsdistribution.
 
Vi har under en längre tid sett ett växande intresse för försäkringsdistribution samtidigt som det sker både snabba och stora förändringar av både regelverk, aktörer och marknaden som helhet. SFM vill ta tillvara på den kunskap, innovation och intresse som finns inom branschen för finans, försäkrings och tech. Av den anledningen lanserar vi nu InsureNet för att skapa förutsättningar för mer kvalitet för fler aktörer som vill vara med, säger Per Johan Gidlund, vd SFM.

Den 23 november kommer InsureNet att samla representanter från finans- och försäkringsbranschen med intresse för försäkringsdistribution. Det kommer att bli en heldag med inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande på Citykonferensen i Stockholm. 
 
Dagen kommer att innehålla paneldiskussioner, presentationer och föredrag ur både svenskt och europeiskt perspektiv med bred representation från intressenter kring försäkringsdistribution, men framför allt samtal mellan branschens aktörer om uppförande och marknadstrender.

Program kommer att presenteras den 20 juni men det går redan nu att göra en intresseanmälan för att få mer information och säkra att du får förhandsinbjudan för anmälan.

När: Torsdag 23 november 2023 från 09.00
Var: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46

Välkommen!